Lösningar

VÅRD

MG_3164_CC2

Inom vård och omsorg ställs höga krav på inredning och möbler. Vårt sortiment är funktionellt samtidigt som det ska bidra till en trivsam helhetsmiljö och hålla hög kvalitet. Värdeord som flexibilitet, funktionsanpassning, lätt att hålla ren, klara intensiv användning, ha många kombinationsmöjligheter och samtidigt ge ett mjukt och välkomnande intryck präglar alla vår ambition och vårt sortiment.

Vi har inrett många sjukhus, sjukhem, vårdcentraler och äldreboende och vet hur man skapar hållbara vårdinredningar. I vårt sortiment ingår, förutom standardprodukter, bland annat medicin- och medicinkylskåp, genomräckningsskåp och en rad tillvalsprodukter. Inredningen kan monteras vägghängd, på sockel eller placeras fristående och samtliga moduler kan kombineras på otaliga sätt.

Vi vårdar vikten av funktionell förvaring och arbetar med både svensk standard och modulsystem enligt europeisk standard. Det gäller såväl inredning till medicin-, läkemedels- och vårdrum som förråd, patient- och personalkök samt mobil inredning för rullande material.

vard mob2 mobila