Lösningar

Labsystem, 3C

Vår unika skena med tre stycken C-profiler innebär ett optimalt system med tonvikt på flexibilitet, funktion, design och framför allt möjlighet till individuell ergonomianpassning. Varje modul går att få individuellt höj- och sänkbar.

3C-systemet går att vägghänga med bärlist och hängskenor vilket möjliggör enkel förflyttning. Dessutom får man en inredning som är benfri, vilket underlättar renhållning.

Till 3C-systemet kan även vårt egenutvecklade elektriskt höj-och sänkbara bord integreras. Bordsstativet är unikt konstruerat och en fast installationsskiva går att montera på insidan av den höj- och sänkbara delen.


 

C3_vaggast_fexibel1

Ett vägghängt 3C-system med hängskena i överdelen möjliggör att väggskåpen och hyllorna kan flyttas i sidled oberoende av labbänken. Dessutom går väggskåp och hyllor enkelt att flytta, montera och demontera. En väggfast traditionell C-skena tillsammans med installationsbock för 3C på nederdelen gör labborden till individuellt höj- och sänkbara enheter.


 

C3_väggast_höj-sänk1

Vägghängt 3C-system med individuellt höj- och sänkbara enheter avseende både över- och underdel. Med bärlist kan systemet enkelt flyttas i sidled och till annan plats.


 


C3_rullbordslab1

3C-systemet möjliggör även konsolupphängda högskåp. Här visas även möjligheten att integrera rullbordsmoduler till systemet.


 

C3_frist1

Traditionellt tungbord som med hjälp av 3C-systemet gör att man kan anpassa bänkenheten individuellt.


 

3C_elskiva1

Alla moduler kan integreras med elektriskt höj- och sänkbara enheter. Stativet är framtaget för att passa till 3C-systemet och är utformat så att man med fördel kan ha en fast installationsskiva innanför den höj- och sänkbara delen. Naturligtvis kan även befintliga installationer kompletteras med denna elektriskt höj- och sänkbara enheten.