20150311_130733
Careco Inredningar startades år 2005, men vi som grundade företaget har betydligt längre erfarenhet än så. Tillsammans med vårt närstående produktionsbolag har vi den mångåriga kompetens som krävs för att tillverka och skräddarsy funktionella inredningar med god design, hög kvalitet och attraktiva priser. Vårt sortiment är framtaget för att passa alla segmenten inom skola, vård och lab, det gör oss tämligen unika i branschen.
Tillverkningen sker i Sverige, helt enligt branschnormer och specifikationer. Stora komplicerade inredningsentreprenader, enstycksbeställningar eller specialbeställningar – våra moderna tillverkningsmetoder klarar dem alla!

Vi arbetar, i stort sett, uteslutande med svenska leverantörer för att säkerställa kvaliteten och för att själva kunna övervaka och kontrollera all produktion.

 

Vår affärsidé

”Careco är ett svenskt inredningsföretag som under ledorden funktion, kvalitet, kreativitet och flexibilitet skapar inredningar anpassade efter dina specifika behov”

Med kunskap om dagligt slit

Vi har lång erfarenhet av fast och mobil inredning som tål hård belastning och som samtidigt är lättskött och har en tilltalande design. Leveranstrygghet, gedigen kunskap och en stor lyhördhet gentemot våra kunders önskemål och förutsättningar är självklara parametrar i våra erbjudanden.

Inredningar för ett långt liv

Det ställs höga krav på en bra inredning för offentliga miljöer. Den ska vara flexibel, funktionsanpassad, enkel att hålla ren, klara intensiv användning, ha många kombinationsmöjligheter och samtidigt ge ett mjukt och välkomnande intryck.

Våra unika och egendesignade serier 1C, 2C och 3C är framtagna med stor omsorg och är genererade av våra många referenser för att infria våra kunders behov av smarta lösningar.

Hållbar utveckling

Att erbjuda det bästa har fler dimensioner än funktion och kvalitet. Därför arbetar vi aktivt med både en miljömedveten och resurssnål tillverkning, för att kunna skapa en verksamhet som hanterar samtliga tillgångar på bästa möjliga sätt. Det är lika viktigt för oss att alla leverantörer följer våra ambitioner om en hållbar utveckling.