Join-our-team

Säljande Projektledare – Osby

Careco Inredningar är ett företag under tillväxt och efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar kontinuerligt. För att bibehålla och utöka vår position som Sveriges ledande leverantör av fast inredning till Skolor, Vårdomsorg och Laboratorier kommer vi satsa på att utöka vår organisation. Careco har egen produktion av inredning som försörjer vår försäljningsorganisation och tillsammans är vi ett starkt team på 25 anställda med en budgeterad omsättning för 2017 uppgående till ca 100 Msek. Stor del av vår försäljning sker till byggföretag, vilka deltar i upphandlingar inom kommuner och landsting. (www.careco.se)

För att fortsätta vår expansiva fas söker vi nu dig som vill utvecklas vidare som Projektledare hos oss. Vårt huvudkontor ligger i Osby och vi bygger under våren/sommaren en ny produktionsanläggning på orten. Tjänsten är placerad i Osby.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare är du länken mellan försäljning och produktion/slutmontage. Du ansvarar för att leda projekt i mål med det övergripande målet att alltid få nöjda kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Offerera och kalkylera
– Projektberedning för att säkerställa förståelse hos kund och produktion för den slutliga leveransen
– Leverantörskontakter
– Ansvara för projektrelaterade inköp
– Fortlöpande produktutveckling

Utöver detta är du behjälplig med t ex ritningsstöd till övriga kollegor i deras olika projekt. Vår gemensamma framgång bygger på samarbete och teamkänsla.

Din bakgrund
Du är intresserad av inredning och får gärna ha erfarenhet av att kunna läsa, tyda och ifrågasätta ritningshandlingar. Har du kunskaper inom CAD är det meriterande men inget krav. Vi arbetar med SolidWorks. Det är en fördel om du tidigare har jobbat med projektrelaterad verksamhet. Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.

Som person är du stresstålig då korta ledtider och toppar kan förekomma samtidigt som vi är mycket leveransmedvetna avseende tid och kvalitet. Du är utåtriktad och stimuleras av att ha flera olika kontaktytor i ditt jobb. Du är proaktiv och skapar gärna både interna och externa kontakter med t ex arkitekter, beställare eller platschefer. Du är målinriktad och känner ett stort ansvar för att ditt arbete och dina projekt uppfyller uppställda kvalitets- och kostnadsmål. Du trivs i en arbetsmiljö som kännetecknas av flexibilitet, ansvarstagande och kommunikation.

Ansök
Känns det som någonting för dig tveka inte att skicka din ansökan redan idag till vår VD Thomas Knutsson, mail tkn@careco.se. Bifoga Personligt brev samt CV och märk ansökan med ”Säljande Projektledare”

Välkommen med din ansökan!